mandag 4. august 2008

Stella bruker bloggen som suggestion box, og skriver suggestion til bloggen.

Camilla som kom hjem fra Italy, all bronzed og hår-rettet-ut-ed, har opplevd mangt. Mer en mangt. Trust me. Tror det går noen år før hun slutter å prate hull i hodet mitt om hvordan det var. Therefor! Jeg foreslår at du confesser litt her. Du ER tross alt en broke bitch. Hvertfall nå som du har drukket bort alle penger med the italians. 
Whaddaya say? Will you do it?

Forresten! En ting til! jeg må skryte til dere få som i ny og ne leser her. Både jeg og Camilla er in fact tattooed. Yes. Jeg har to og en halv. Et hjerte på hånden, en T på leggen, og en blomst på foten. Blomsten teller bare som en halv fordi tatoveringskaren Kai sa det. Den er hvit og synes ikke. Sikkert derfor. Og Camilla har en tekts som... nei, Camilla, den kan du fortelle om. 

Nå hører jeg på Fuck Deg.. Så i´m gonna kinda do like Sichelles eks og fuck off..
Hadeakamerat

2 kommentarer:

Camilla sa...

haha will do, må bare samle opp styrke til å begynne. mest sansynlig må jeg skrive om noe helt annet i stedet for det er alt for mye å skrive om. vil ikke påstå jeg snakket så alt for mye hull i hodet på deg i løpet av de få timene jeg så deg, var vanskelig å få to ord inn mellom alle de fantastiske sverige historiene. men men dooley noted, tha hole-in-talk shall stop ;)

stellamakrella sa...

haha, no i do wanna hear bout it. hvem var det som gjorde hull i hodet til en dårlig ting? not me