tirsdag 5. august 2008

A broke bitch indeed

Så broke infact, at det ikke er morsomt en gang. Jeg har nå 1408 kr å leve på... Resten av livet... I og med at jeg ikke har en jobb, ikke enda har søkt på noen jobb, og ikke har noen fremtidig penger i sikte (ikke helt sant, skal servere i bryllup på freddan, men etter DET er det null intekter) så kan dette bli meget interresant. Et slags eksperiment faktisk. Hvor lenge, og hvordan kan man overleve på kun 1408 kr? Jeg har kommet frem til et par alternativer.

Alternativ 1.
Låne penger.
jeg bruker opp pengene mine, og går deretter inn for å låne penger helt i et halvt år, frem til jul hvor jeg da kun ønsker meg penger og bruker disse til å betale tilbake lånene mine. Repeter til bursdagen min (som happen to be 6 mnd og to dager etter julaften). Practically fool proof.
Ulemper:
1. Mulig jeg ikke har mange nok nære/dumme venner/familie som er villig til å låne bort penger til en venninne/slekning med ingen inntekter what so ever.
2. Feilberegning av julegaver. Plutselig tanter som bestemmer seg for at å gi penger ikke sømmer seg. Så sitter jeg der med en strikket genser og en pysj fra kappahl og lån oppover ørene.

Alternativ 2
Finne en rik mann, og snylte
et evig godt forslag, men desverre føler jeg at har jeg ikke lykkes på 19 år så er vel ikke sjansen noe større for å lykkes nå. None the less, rich people: ta kontakt!

Det er de to alternativene jeg har thus far. Kom gjerne med forslag til måter Camilla kan unngå å gjøre noe konstruktivt med livet sitt. Alle forslag vil bli satt pris på..

PS. Ja jeg skal skaffe meg jobb, jeg har bare ikke lyst til å gå gjennom alt stresset med å få det enda. Honestly så liker jeg å jobbe! promise!

PPS: Ser stella har lagt til et fantastisk fint bilde... det kan godt byttes.. stella.. you hear me?

PPPS: Faktisk ikke et ord om ferien min som jeg hadde lovet :( Bad Camilla bad, skal prøve å få meg til å gjøre det om ikke så alt for lenge, om ikke for andre enn stella sin skyld :D

1 kommentar:

stellamakrella sa...

Jeg liker slagplan numero dos. Som om jeg skulle funnet på den selv. Noe jeg har over and over again hver gang jeg ikke har nok penger til alt jeg behager. aka always.

synes vi skal få tak i noen fine bilder av oss. finnes det? hvis ikke så vet jeg om noen veeeldig pene på mobba mi. fra kongeparken. remember those?
haha, no kidding, det bilde var det PENESTE jeg har av oss. er det sad? ja...