fredag 28. november 2008

QuizHvor mange jenter kan man stappe inn i en bil på hyttetur? + bagasje?

Take your wildest guess, svaret kommer i neste innlegg ;)

Nå er det lenge siden jeg har blogget. Antar at når det ikke er så fryktelig mye som skjer eller opptar deg for tiden så blir også behovet for å dele det med the world wide web litt borte. Føler hjernen min går litt på autopilot for tiden og tanker, meninger, og følelser generelt er satt litt på hold. Som egentlig er litt deilig når det siste året egentlig har vært ganske mye.

Det som faktisk HAR skjedd er en awesome beyond awesome hyttetur med jentene mine <3 Det er når jeg en skjelden gang er på hyttetur (familien er mer båtmennesker) jeg oppdager at jeg virkelig er født med denne norske naturelskende sjela, som jeg som oftest tenker har hoppet over et par generasjoner når det kommer til min familie.
Jeg elsker å spille spill, jeg elsker å drikke kakao, jeg elsker å tenne peisen, jeg elsker ikke å gå tur, men jeg elsker å ake! Jeg fordømmer alle som vil se på film, men når det først skjer og de velger en film som "The Happening" da er det greit likevel. En god latter forlenger livet, og spesielt av en film der alle dreper seg selv på de mest kreative måter.

I tilegg til en real fest som inneholder mimelekenvors, meget overbevisende boyband miming, og extreme makeover tilbake til 90 tallet så konstruerte jeg og Karo tidenes hoppbakke!! Med to hopp, og en kick ass startbakke. Hoppbakken var beregnet på rompeakebrett og needless to say, dagen etter var ingen av våre romper det de en gang var. Desverre kan man ikke se hvor store hoppene var på hverken film eller bilder :(Jeg som en erfaren og grasiøs akebakkemester klarte selvfølgelig hoppet med glans (og ikke minst stil!) silje derimot:
Not so much..

That's it for now ;) Cheerio!

9 kommentarer:

ceciliek. sa...

Sweet :d McAvoy er en fin biff!
Takk for kommentar, glad jeg har oppdaget bloggen her!

keep up the good work!

Tove sa...

Så kult, Camilla! Hva heter tanten og familien hennes? Jeg kjenner dem garantert! ;)

Ingrid E. sa...

hahaha veldig bra det øverste bildet.. så knallmorsomt ut

Helene sa...

Så kjekt med hyttetur! Heldiggris!

julie sa...

dere hadde en skikkelig gla'blogg :D

Anonym sa...

haha, så koselige bilder :D

Ella sa...

Kjempeherlige bilder!:D

Karoline sa...

Lever du<3?

Jeanette sa...

7?