mandag 3. november 2008

In the spirit of å være flink til å blogge så slenger jeg inn et nytt innlegg. Her et bilde av den nye kjolen min som jeg elsker <3 .


Fargene er way off og bilde i seg selv er forferdelig, men det er det jeg har å jobbe med når jeg skal ta et snapshot to sekunder før jeg må løpe ut døren for å rekke bussen, samtidig som kamera mitt går tom for batteri. Ja jeg har en hard hverdag.

Det var også kjolen jeg valgte å bruke på liquid fire releasefesten som jeg nevnte for et par innlegg siden ;)

Jobben som jeg også nevnte for et par innlegg siden, mer nøyaktig 11 dager siden har jeg ikke hørt noe fra siden da. Gah frustrerende, så vurderer å kaste meg tilbake i jobbsøkermarkedet. Videre har det egentlig ikke skjedd noe spennende really, jeg og Ida klarte å slå vår kaférekord ved å tilbringe 6 timer på fellini forrige mandag, og halloween har jo kommet og gått, men det kan jeg skrive mer om når jeg får DE bildene. (les: om en måned eller to). Other than that, I lead a boring life. Lover å finne en mer interresant venn jeg kan leve bicariously(ANER ikke hvordan man skriver det) gjennom veldig snart! Toodles <3

(Edit: haha jeg må bare igjen presisere hvor fint det bildet er :D haha LOVER at jeg vanligvis ikke ser så pissed og crosseyed/shuteyed ut!)

7 kommentarer:

S sa...

Du minner meg litt om Amanda Bynes:)

Joo det er undervurdert. ihvertfall i helgene, da er det sykt med mennesker, men i hverdagene får jeg tid til å sitte og dulle med en avis og kaffe om jeg skulle føle for det. Bestemmer selv når jeg vil stenge også, haha.

Helene sa...

Synes bildet var fint jeg ;) Kjolen var nydelig!

Anonym sa...

søt kjole! hvor er den fra?

Anonym sa...

pent bilde, nydlig kjole :)

Kristine sa...

ELSKER kjolen, ser etter noe av det samme :-)

Karoline sa...

oh my.. jeg elsket kjolen jeg..!!

Kamilla sa...

den kjolen så kjempefin ut!