tirsdag 21. oktober 2008

Høsten <3

Vel being at denne bloggen tross alt heter confessions of 2 broke bitches, her er en confession. En skikkelig saftig en I might add. Jeg ELSKER høsten! Jeg har alltid sett på meg selv som en mer sommer type kind of gal, jeg elsker havet, jeg elsker sol, jeg elsker varme. På tross av alt dette må jeg nå inrømme at høsten rett og slett er en way overlegen årstid! Den er kortere, mer definert, og ikke minst meget enjoyable. Dog etterfulgt av vinter, som jeg hater.

Grunnen til at høsten er slik en secret lover for meg tror jeg, jeg nå, etter meget pønsking har kommet frem til rett og slett kommer av min latskap og evig troskap til kos <3 Sommeren, dog fin på sin egen måte, inneholder for mye aktivitet. Ikke at det nødvendigvis er noe galt i det, jeg liker aktivitet jeg å as much as the next gal, jeg liker bare latskap og sofasliting bedre! Mulig noen av dere (intet-eksisterende lesere) er uenig med meg og vil påstå at sommeren er all about solslikking og avslapping, men dere tar da rett og slett feil. Solslikking er alltid etterfulgt av et avskjølende bad og aktivitet. (haha jeg innser at jeg høres ut som verdens største slask, keep in mind sommeren er min nest favoritt)

Høsten derimot, ah høsten <3 På høsten setter kulden inn så folk begynner å holde seg inne i hus. Man fyrer i peisen, man lager masse god kakao og god høstmat. Man ser gode høstfilmer, sitter under teppet med tøfler på og rett og slett KOSER seg <3. Kan ikke slå det! Når det er fint vær så trekker man ut, og det er enda ikke så kaldt at man fryser av å være ute. Det er pent overalt hvor du ser, og vinterdepresjonene har ikke kicked inn enda så folk er fremdeles glade og hyggelige. Julestresset har ikke satt inn, så man tar livet med ro og nyter det fine været på den måten man selv finner best. What's not to like?!

Jeg har spart det beste til slutt. Det jeg liker aller best, det som virkelig gjør høsten enestående er selvfølgelig klærne <3 Ingenting slår høstmoten, og hyttestilen <3 Jeg elsker det. Lag på lag, forskjellige materialer, tykke materialer, ull osv <3 og luer og votter og skjer og elsk <3. AH høsten ikke forlat meg :( Stygge vinteren er rett rundt hjørnet I can tell! Eneste bra med vinteren er første snøfall og julen. Etter det er det bare evigheter av smerte. haha for en optimisme.

Btw så har Stella bestemt seg for å være all important og busy for tiden så hun har ikke tid til å skrive et par enkle setninger her no more. Not to worry hun kommer nok krypende tilbake etterhvert. I mellomtiden er dere stuck med meg, jeg har ikke noe liv så trenger ikke å beskymre dere for at det samme skal skje med meg. Stella har både studier, jobb og kjæreste. Jeg har frihet, venner uten tid, og all the time in the world. Tror vi alle kan se hvem som got the better end of that deal og det er ikke noen som begynner på S for å si det sånn. Well I'm out, må ut å konvertere folk til å ha samme høstspirit som myself. Føler jeg er godt i gang allerede. Toodles. <3

3 kommentarer:

S sa...

Nja, så lenge du bruker pengene på meg så er det en fabelaktig ordning. Jeg er flink til å bruke penger selvom jeg ikke har tid. Kan sitte å nettshoppe hele natta så de forsvinner like fort som de kommer inn!

Jeg elsker forresten høst mer enn noe annet, men det er mest fordi jeg ikke liker å være lettkledd. Og siden jeg ikke liker å være lettkledd blir jeg fort veldig varm på sommeren og da blir jeg svett og da æsj, neida. Jeg overdriver.

Heia høst!

Karoline sa...

Godt noen liker høsten<3

Camilla sa...

Fine bilder :)